Membeli-belah Dalam Talian Untuk Hadiah Hari Bapa

Berikut ialah beberapa idea yang mungkin ingin anda ketahui lebih awal untuk hadiah Hari Bapa . Pasti anda inginkan sesuatu yang akan membuatkan dia tersenyum dan sebaliknya menaikkan semangatnya.

Adakah lelaki suka membeli-belah?

Mereka pastinya suka membeli-belah barangan yang mereka minati, dan tidak syak lagi untuk mengatakan bahawa mereka menghabiskan masa untuk mengetahui butiran tentang barangan apabila mereka berminat untuk membelinya kadangkala.

Wanita dan bunga kelihatan hampir selalu bersatu, seolah-olah bunga eksklusif untuk disukai wanita. Sehingga baru-baru ini, kami mungkin terkejut dengan peningkatan bilangan lelaki yang menyiarkan foto dan video tumbuhan dan bunga bayi mereka, yang telah lama mereka jaga dengan bangganya. Pintu telah dibuka untuk semua lelaki menghargai bunga tanpa rasa takut pembuli jantina, nampaknya sudah tiba masanya untuk memeriahkan HARI BAPA dengan keindahan warna dan bunga!

Anda mungkin memilih bunga yang agak berbeza untuk seorang lelaki, tetapi kami boleh memberi jaminan bahawa bunga juga akan menggembirakan lelaki!

Beli-belah dalam talian 】 untuk hadiah Hari Bapa dan anda boleh memilih kaedah mengumpul item seperti di bawah:

✔️Hantar ke depan pintu rumah anda (KL dan Lembah Klang)

Kami sedia untuk perkhidmatan penghantaran harian , pelanggan digalakkan untuk membuat pesanan selewat-lewatnya pada jam 3 petang untuk perkhidmatan penghantaran pada hari yang sama, manakala masa terputus penghantaran pada hari Ahad ialah jam 3 petang pada setiap Sabtu.

✔️Self pick-up at our HQ- Pudu Ria Florist Chan Sow Lin, Kuala Lumpur. (dari Isnin hingga Sabtu)

Pudu Ria platform membeli-belah dalam talian➨ prflorist.com.my sentiasa mempunyai jambak bunga mingguan untuk anda, yang pada harga mampu milik namun mengikut trend reka bentuk bunga. Kami mengemas kini rekaan gubahan bunga setiap minggu mengikut musim seperti minggu graduasi, Hari Valentine, Hari Raya, Tahun Baru Cina, Hari Bapa dll.

【Pudu Ria Florist Trading Sdn Bhd 】
📍 21, Jalan Empat, Chan Sow Lin, 55200 Kuala Lumpur
🚗 Waze: https://waze.com/ul/hw283dx2yy
⏰ :8 pagi-8 malam (Setiap hari)
👉 🛒 : https://prflorist.com.my/collections/weekly-flower-bunch

#puduriaflorist #onlinefloristmalaysia #freshflower #puduria #fathersdaygift #flowerwholesalemalaysia

Kembali ke blog

Tinggalkan komen

1 daripada 3